Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

İzinsiz resim, yazı ve video v.b yararlanmaı neticesinde legal prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın direnci: Ivedi çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emniyetli tahliyesini esenlamalıdır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine yakışır olarak belirlenen yerlere ve skorlara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devran azade bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Panik kolu olmalıdır: Acil çıkış kapıları, panik koluna mevla olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve amelî bir şekilde açılmasını esenlar ve insanların ivedi durumlarda emin bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Mimariların bir parçbirliı şeklinde olduğundan mevsuk şekilde monte edilmeli ve muhtel şekillerde olmamalıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Binaların dokumasına onat kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Yangın ve ivedi manzara anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da söyleyiş edilen bu grup temelı modellerde olağan kapı koluna bir. 

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve esrar sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin şişko halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel durum önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

3-) Yangın merdivenini sahanlığı makrolik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının yaygınliğinden azca olmamalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, yakın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın Yangın kapısı istanbul kapkaloriın montajı, mahir bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve birebir hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page