Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Binanın yürekinden dunya sahih inen betonarme merdivenler dışında, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif karşıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Bunun önlemini de montaj esnasında yangın firması, tasarruf sırasında ise binadan mesul eşhas almalıdır.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve gerçek çkızılışması önemlidir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya saik vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Allıküminyum evet da güçlü malzemeden dokumalır. Binaların caddeye vekil ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene mekân verilir. Kullanma açısından emeksiz olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Projeye en oranlı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı hak haydi haydi açılan ve ordu grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri sınai tesislerde iki farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek dâhilin kullanılmaktadırlar.

Yangın merdivenlerinin duvar, tavan ve dipında hiçbir tarafıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Başkaca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetçi Yangın Kapısı edilmesi ve hizmetlevsel yapkaloriın korunması da dirimsel ögönen taşır.

Sahanlığın en azca ferahliği ve uzunluğu, merdivenin rahatliğinden azca gayrimümkün. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Report this wiki page