Ne demek?

Wiki Article

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler beyninde, demir muhit koşullarına ve elementlere uzun müddet verilen kalmaya dayanacak şekilde ustalıklenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya endüstriyel tesislerde iki farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak kucakin kullanılmaktadırlar.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının kesifı katıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal etmek ve montajını inşa etmek binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

Dolgu kullanılarak kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu kırmızda;

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette Yangın Çıkış Kapısı 15 trup hiçbir kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması tehlikeli nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında özen edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem konulevinin yitirilmemesi muhtevain hem bile merdivenin sadece amacı bâtınin kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve hizmetaretler kullanılır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve flama geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını tespit geçirmek yürekin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut yapı denetiminden mesul özel kuruluşlardan düşünce kaldırmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari yapısına müsait yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanım amacına yakışır türler tercih edilebilir.

Açılıp - kapanma meselelevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu kondisyon denetleme edilmelidir. 

Kasa üzerindeki fitil yuvasına müsait faziletli birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Report this wiki page